Σε μια αποστολή τα κόστη που την επιβαρύνουν είναι τα εξής:

Κόστος Μεταφοράς : 3.3 ευρώ με το ΦΠΑ για δέματα εως 3 κιλά για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση + 1 ευρώ. Στην περίπτωση που το δέμα είναι άνω των 3 κιλών, πριν την αποστολή του θα επικοινωνεί μαζί σας, αρμόδιο στέλεχος της εταιρίας και θα σας ενημερώνει για τις χρεώσεις.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΕΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΤΑ 3 ΚΙΛΑ.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πληρώσει μόνο την διαφορά για το επιπλέον ή τα επιπλέον κιλά. Π.χ αν το δέμα είναι 5 κιλά και τα μεταφορικά θα έπρεπε να χρεωθούν συνολικά λόγω επιπλέον βάρους 4.5€, τα 3.3 θα τα καλύψει η εταιρία μας και τα 2€ θα τα καλύψει ο πελάτης.

Κόστος αντικαταβολής : 1.7 ευρώ με το ΦΠΑ σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής. Αν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η τραπεζική κατάθεση ή η πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα τότε δεν υφίσταται η συγκεκριμένη χρέωση, παρα μόνο το κόστος μεταφοράς.

 

ΕΥΡΩΠΗ

1) ΚΥΠΡΟΣ :Έξοδα αποστολής 16ευρώ με χρόνο παράδοσης 5-15 εργάσιμες ημέρες για βάρος μέχρι 3 κιλά. Για επιπλέον κιλά επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις στο +030 2310-223523.

Για πελάτες από Κύπρο δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα γιατί διαφοροποιούνται τα κόστη μεταφοράς και  το συνολικό ποσό που εμφανίζεται στο καλάθι αγοράς δεν αντιστοιχεί στην πραγματική χρέωση του είδους η οποία προσαυξάνει λόγω διαφορετικών χρεώσεων στα μεταφορικά.

2) ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ :Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται ανάλογα με την χώρα, το βάρος και τον όγκο του δέματος. Σε αυτή την περίπτωση η επικοινωνία γίνεται μέσω email bbay@bbay.gr ή τηλεφωνικά στο +030 2310-223523.

Δεκτοί τρόποι πληρωμής για εξωτερικό:

Κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσης. Στην Κύπρο δύναται να αποσταλεί δέμα με αντικαταβολή.