Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΡΩΞΑΝΗ ΜΠΕΝΗ

ΙΒΑΝGR23 0172 2840 0052 8408 4757 957 (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

  • Τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον εντολέα. Σε περίπτωση που χρεωθούν στην εταιρία ΜΠΕΝΗ ΡΩΞΑΝΗ θα χρεώνονται επιπλέον στο σύνολο της παραγγελίας.
  • Στις παραγγελίες που αφορούν εξοπλισμό κομμωτηρίου και αισθητικής προκαταβάλλεται με κατάθεση το 50% της συνολικής παραγγελίας και το υπόλοιπο 1 μέρα πριν την εκτέλεσή της με έγγραφη ενημέρωσή μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας, ενημερώστε με email στο info@pirakis.gr για την κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 2310 282803. Η εταιρία θα ελέγξει ηλεκτρονικά (e-banking) την ορθότητα της συναλλαγής και θα αποστείλει τα εμπορεύματα εντός 48 ωρών).

Πριν την κατάθεση του ποσού, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρία για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων.

Προσοχή!! Στις καταθέσεις που γίνονται από χώρα του εξωτερικού η κατάθεση φαίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, συνήθως μετά από 48 ώρες. Στις περιπτώσεις αυτές οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνονται μετά από την εμφάνιση της κατάθεσης στο λογαριασμό της εταιρίας. Στις καταθέσεις που γίνονται από άλλη χώρα εκτός Ελλάδας είναι αναγκαία η προσκόμιση του SWIFT της εταιρίας μας στην τράπεζα (SWIFT ERBKGRAA)

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή της συνεργαζόμενης εταιρίας SPEEDEX Ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή στο σημείο που θα υποδείξετε.

(Σε περίπτωση που το δέμα αποσταλεί με μεταφορική εταιρία λόγω όγκου ή βάρους παραδίδεται στην πόρτα της Οικοδομής (δρόμο) και όχι στην πόρτα του παραλήπτη.)

Η αντικαταβολή είναι εφικτή για ποσά μέχρι και 1500 ευρώ για ιδιώτες και 500 ευρώ για επαγγελματίες. Ποσά μεγαλύτερα από αυτό μπορούν να γίνουν δεκτά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αν είστε εταιρεία ή ελεύθερος επαγγελματίας σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε από την εταιρία με τιμολόγιο πώλησης εφόσον συμπληρώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας, Επάγγελμα, Τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πληρωμή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της vivapayments.